AlterG FIT

Maak kennis met de nieuwste AlterG: de AlterG FIT! De meest toegankelijke anti-zwaartekracht loopband ooit. De geheel nieuwe Fit-serie combineert een opmerkelijk lage instaphoogte van ongeveer 15 cm met een nieuw cockpitontwerp met open rug. Het lichte en gemakkelijk in hoogte verstelbare systeem maakt gebruik van meetpunten aan de binnenkant van het apparaat. Het vergrendelingsmechanisme is soepel en een gemagnetiseerde, snap-up luchtkamer zorgt ervoor dat het apparaat makkelijk sluit. Instappen, en in beweging komen, is met de FIT makkelijker dan ooit!

Voordelen AlterG FIT

  • Keer sneller terug naar een fit lichaam  na bijvoorbeeld een operatie;
  • Begin eerder met trainen na een operatie;
  • Verhoog het aantal trainingen terwijl je gewrichten ontlast worden;
  • Maak gebruik van onafhankelijke data om voortgang bij te houden;
  • Blijf betrokken bij cliënten dankzij data-gedreven feedback;
  • Train harder en langer na een blessure of operatie.

Mogelijkheden FIT

  • Vrijheid: luchtafweging maakt een ongekend niveau van comfort mogelijk en mobiliteit, zonder het natuurlijke loopmechanisme te belemmeren.
  • Precisie: gepatenteerde technologie vermindert het lichaamsgewicht met maximaal 80% in stappen van 1%. Snel, consistent en precies.
  • Veiligheid & beveiliging: een valveilige omgeving voor een progressieve, gewichtdragende activiteit. Voor een training met volume, zonder impact op gewrichten en het risico van een blessure;
  • Veelzijdigheid: in tegenstelling tot een harnas of hydrosysteem, is de AlterG technologie effectief voor verschillende patiënten, therapeuten en diagnoses.

Leasemogelijkheden AlterG

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een AlterG? Wist u dat het mogelijk is om een AlterG te leasen? Afhankelijk van het model van uw keuze en daarmee het investeringsbedrag, is het mogelijk om voor een bepaalde periode een anti-zwaartekracht loopband te leasen. Zo heeft u bijvoorbeeld al een loopband voor ruim €660 per maand.

Hoe het werkt

U vraagt meer informatie aan voor het door u gewenste model. U ontvangt van ons een offerte waarmee u een aanvraag in kunt dienen. Hierbij geeft u, samen met uw bedrijfsgegevens aan, welk bedrag u nodig denkt te hebben. Onze leasepartner Medi Lease streeft er vervolgens naar om u binnen 1 werkdag een passende oplossing te sturen. Medi Lease is een betrouwbare leasemaatschappij met bijna 30 jaar ervaring in het leasen van medische apparatuur en is daarmee de perfecte partner voor leasing.

Benieuwd wat de kosten zullen zijn? Bereken uw leaseprijs via de leasecalculator van Medi Lease!

Verschillende modellen en hun specificaties

 

Geef een reactie