CandaceAlterG

Ontmoet Candace Brown. Candace beloofde haar overleden echtgenoot, Walter Brown, dat ze de Boston Marathon zou lopen. Voordat hij stierf, had Walter 22 jaar gediend als officiële starter voor de race. Om haar belofte na te komen, gebruikte Candace de AlterG Anti-Gravity Treadmill ™ om te trainen voor de 42 KM tellende race. Ze verloor daarbij meer dan 30 kilo en nam afscheid van haar diabetes.

Toen ze afgelopen najaar met haar training begon, zei Candace tegen zichzelf: “Ik denk niet dat dit gaat gebeuren.” Fast-forward naar 20 april 2015 en Candace lacht als ze de finishlijn van de Boston Marathon passeert in 6 uur en 1 minuut!

Hoe heeft ze het gedaan?

In oktober hoorde Candace over de AlterG in de buurt van haar huis in het Central Vermont Medical Center. Ze ging naar een kliniek en ontmoette Susan Stephen, een therapeut bij het CVMC. In november hielp Susan Candace met het regelmatig trainen op de AlterG. Ze begon aan trainingen waarbij de focus lag op een mix van hellingen, diverse snelheden en ondersteuning in het lichaamsgewicht. In april had Candace meer dan 30 kilo verloren en had ze al  verloren en had ze al meer dan 37 kilo afgelegd ter voorbereiding op de marathon.

#GoCandace!

Met de steun van familie, vrienden en fans veroverde Candace de 42 KM lange run en voltooide ze de marathon in 6:01. Ze werd vergezeld door haar twee tweelingdochters die de hele weg met haar mee renden. Volgens Candace is haar diabetes bijna compleet verdwenen. De AlterG liet haar rennen en “maakte het verschil” terwijl ze haar kracht en uithoudingsvermogen opbouwde. Het is duidelijk dat de AlterG Candace heeft geholpen overeind te komen. “Ik ben meer bereid om op eruit te gaan en zelfs een berg te beklimmen!”

Woorden van advies

In een recent interview met PROBAR gaf Candace het volgende advies aan anderen die misschien de moed proberen op te doen om een ​​marathon te lopen of gewoon beginnen met rennen. “Om van versnelling te veranderen van proberen naar doen moest ik me realiseren dat ik iets deed voor mezelf, niet voor iemand anders. In mijn geval vroeg Walter me om in Boston te rennen, wat natuurlijk het idee in mijn hoofd bracht, maar het aangaan van de uitdaging en het honoreren van zijn verzoek ging over mij.”

Geef een antwoord