AlterG VIA

De nieuwe VIA met Stride Smart is een update van vertrouwde VIA400. De nieuwe look en nog betere instaphoogte maken van de VIA een geschikte anti-zwaartekracht loopband voor revalidatie en trainingsdoeleinden. Doormiddel van Differential Air Pressure (DAP)technologie kan de VIA het gewicht van de patiënt reduceren tot 20%. Deze VIA heeft Stride Smart. Stride Smart, een geïntegreerd loopanalyse- en live video monitor systeem, meet de zwaartekracht en geeft visuele feedback op het looppatroon. Enkele van de features die worden gemeten, is symmetrie in het looppatroon en het niveau van pijn tijdens een training. En wilt u de loopband gebruiken voor sporters? Kies dan voor de VIA X met high speed loopband tot 24 km/h.

Offerte opvragen

VIA (X) met Stride Smart leasen

Wilt u de AlterG VIA (X) aanschaffen, maar liever in termijnen betalen? Dat kan met een leasecontract! Bereken hieronder uw maandbedrag en vraag direct een lease aan. Uiteraard nemen wij eerst persoonlijk contact met u op voordat de lease in gang wordt gezet. Lees hier meer over de voordelen van het leasen van een AlterG.

Bereken uw maandbedrag

Vul hier uw gegevens in

We ontvangen graag uw gegevens, zodat u uw persoonlijke maandbedragen kunt inzien.

Uw leasemogelijkheden

Dit zijn uw persoonlijke leasemogelijkheden. Onderstaande maandprijzen zijn exclusief BTW.

U bent er bijná: controleer uw gegevens en vul aan waar nodig.
Powered by EnquireNow van MediLease

De voordelen van de VIA met Stride Smart

  • Mogelijkheid om uit te breiden naar een VIA X model met hogere snelheid, en daardoor nog geschikter voor sport performance;
  • De beschikking over objectieve data om voortgang van cliënten te meten;
  • Betrokken en gemotiveerd blijven met objectieve, data-gedreven feedback.

Mogelijkheden AlterG VIA met Stride Smart

Een AlterG met Stride Smart heeft de volgende mogelijkheden:

  • Symmetrie in gewichtsondersteuning: verbetert balanscontrole en vermindert het risico op pijn en gewichtsdegeneratie door overmatig gebruik van het niet aangedane been.
  • Symmetrie in staplengte: verbetert symmetrie voor verhoogde staplengte, betere loopsnelheid, efficiëntere loop en een verminderd risico op vallen.
  • Symmetrie in stance fase: helpt patiënten bij het corrigeren van a-symmetrie en het bereiken van staphoogte, loopsnelheid, en de duur van de standfase in de loopcyclus.
  • Cadans (aantal stappen per minuut): verbeteringen kunnen leiden tot een snellere loop, betere mobiliteit en een verbeterde gezondheid.
  • Pijnopname: een combinatie van gang en gewichtsondersteuning met door de patiënt gerapporteerde pijnscores, helpt bij het vaststellen van optimale parameters voor therapie.
  • Live video monitoring: helpt patiënten bij het zien en begrijpen van hun eigen gangbeeld dat misschien niet altijd gevoeld wordt als mensen alleen lopen.  Zo zijn patiënten beter in staat om hun bewegingen te verbeteren.
  • The AlterG assistent: haal het meeste uit uw tijd en productiviteit door gebruik te maken van AlterG’s voorgeprogrammeerde therapiesessies of ontwikkel uw eigen bibliotheek met patiënt-customized ervaringen.

De VIA is daarnaast ook verkrijgbaar in de VIA-X variant: een sneller, robuustere variant die zeer geschikt is voor sport performance.

Specificaties verschillende AlterG modellen