AlterG logo

Eerder kondigden we al aan dat we officieel leverancier zijn van de AlterG sinds dit jaar. Maar wat betekent dat nu precies? De verdeling van de populaire anti-zwaartekracht loopband in België en Luxemburg, valt nu onder de verantwoordelijkheid van ProCare.  De AlterG was in België eerder in handen van leverancier Ninix. Nu is dat dus in handen van ProCare. Samen met Ninix werken we nauw samen om de verandering zo te laten plaatsvinden dat klanten er geen hinder van ondervinden.

Bent u al AlterG klant?

Dan zal er voor u nauwelijks iets veranderen. Er vindt enkel een verschuiving plaats van distributeur in uw regio als u in België woont. Dat houdt in dat vanaf heden alle (aan)vragen voor AlterG in België en Luxemburg door ProCare B.V. worden behandeld. Doet u een aanvraag via deze website, dan komen (aan)vragen daar ook terecht. De technische ondersteuning op oudere modellen zal nog plaatsvinden door Ninix Medical.

Bent u woonachtig in België en Luxemburg? Dan kunt u vanaf heden contact opnemen met onze bewegingswetenschapper Thijs Demeyere die vanuit ons kantoor in Leuven actief is. Hij vertelt u graag meer! Binnen ProCare zal Thijs worden ondersteund door Sieger Meester (fysiotherapeut) en Auke Toussaint (productspecialist). Zowel Sieger als Auke blijven het aanspreekpunt in Nederland.

Vragen?

Onze accountmanagers/specialisten staan graag voor u klaar wanneer u vragen heeft. Vul het formulier op de contactpagina in of ga naar www.procarebv.nl/contact en stel uw vraag daar.

Geef een antwoord