Wij vinden het altijd erg leuk om over ervaringen van AlterG ge

bruikers te lezen. Zo zagen wij een Facebook-post van de Belgische praktijk SQUADT voorbij komen.

In dit bericht werd benadrukt hoe de AlterG uitkomst kan bieden tijdens het revalidatieproces van zowel sporters als niet-sporters.
Deze praktijk is gelegen in Wageningen en is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels, maar helpt ook niet-sporters bij het herstellen van hun blessure.

Doordat er getraind kan worden met minder druk op de spieren kan er bijvoorbeeld tijdens het revalideren al in een vroeg stadium van herstel al begonnen worden met lopen of zelfs rennen. Waar dit op een normale loopband pas veel later kan omdat de herstellende spier(en) simpelweg het volledige lichaamsgewicht nog niet kunnen dragen, kan dit wel tijdens gebruik van de AlterG.

De AlterG is dus niet alleen handig voor topsporters of atleten, maar ook voor ieder ander die herstellende is van een blessure. Denk jij dat de AlterG ook voor jou uitkomst kan bieden? Klik op onze website onder het kopje ‘AlterG gebruikers’ op ‘Waar vind ik een AlterG?’ om te kijken waar er bij jou in de buurt een te vinden is.